Landwinkel De Overscharen

Joris is de 3e generatie in de agrarische sector. De opa van Joris is gestart met een gemengd bedrijf, vader Toon heeft dit voortgezet en is via de champignonteelt overgeschakeld naar de fruitteelt. In 1999 hebben wij er voor gekozen om te specialiseren in de fruitteelt.

Breed ambachtelijk assortiment

- appels, peren, kersen en aardbeien van ons eigen bedrijf;
- scharreleieren;
- boerenkaas;
- verse groenten, streek- en seizoen gebonden zoals, pastinaken, asperges, aardperen, schorseneren, boerenkool stronken, zoute bonen, verse zuurkool;
- ambachtelijk vlees, met de seizoenen mee...zoals, rookworst, balkenbrij, zult, beenham;
- boerenijs;
- jam, honing, stroop;
- mosterd, sauzen, pasta's;
- ambachtelijke vruchtensappen zonder toevoegingen, van eigen fruit;
- originele cadeau- en geschenkenpakketten op maat gemaakt;
- kerstmanden, kerstpaketten, in elke prijsklasse;
- en nog veel meer…. kom langs en proef het verschil.

Landwinkel Cooperatie

Op 14 augustus 2008 hebben wij de deuren van onze Landwinkel De Overscharen geopend.  Landwinkel staat voor boeren die trots zijn op hun product, zij staan garant voor kwaliteit en een gastvrije ontvangst.

De aangesloten groente-, fruittelers, akkerbouwers en veehouders wisselen elkaars producten uit. Daardoor kunnen wij u een bijzonder assortiment ambachtelijke boerderij en streekproducten aanbieden, ook uit ander regio's, in onze sfeervolle Landwinkel.


Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.